Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Går du og drømmer og flotte røde og velplejede negle – så tag et neglekursus. Flere og flere er begyndt at eksperimentere med negle design og generel negleart. Du kan tage et neglekursus på blot 4 dage og lære alle de gode teknikker. Efter endt kursus, modtager du et bevis på at du nu er uddannet negletekniker.

Tilbyd alt indenfor skønhedspleje

Er du uddannet frisør, massør eller noget helt tredje indenfor skønhedspleje, og går med drømmen og at starte din egen salon, kan du på blot 4 dage tage kurset som negleteknikker og tilbyde neglepleje. Med et professionelt neglekursus bliver ud uddannet negleteknikker, og kan tilbyde professionelt neglepleje i egen salon. Under kurset lære du at bygge gele og akrylnegle op fra bunden, så du kan lave flotte og holdbare negle. Kurset indebære alt viden indenfor negle, både neglesygdomme, hygiejne, neglens anatomi og generelle informationer om neglens opbygning. Du vil efter endt kursus være i stand til at konkludere mulige neglesygdomme, og komme med forslag og løsninger til udbedring af disse. Ud over alt du lære alt helbredsmæssigt om neglen, bliver du naturligvis også uddannet i negle design. Du vil lære at lave negleart, så kun fantasien sætter grænser, og du vil efter endt kursus være klædt på til at udforske negleuniverset. Med negle design er der ingen begrænsninger, det er kun dig selv der bestemmer hvad resultatet skal ende ud med.

Vælg det rigtige kursus

Flere virksomheder tilbyder neglekurser, her er det vigtigt at du undersøger markedet og finder en virksomhed er godkendt som uddannelse. De fleste er dog godkendt, men man skal lige være opmærksom. En virksomhed som er meget populære indenfor neglekurser er virksomheden nail4you.dk som tilbyder flere neglekurser og efter endt neglekursus, vil du kunne shoppe løs i webshoppen som tilbyder alt inden for negle kunst.