Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Energimessen er en messe, der omhandler bæredygtighed, energieffektivitet samt miljø. Udstillingen henvender sig til både virksomheder samt almindelige mennesker, der interesserer sig for vores miljø. Eventet vil løbe af stablen d. 18. – 20. maj i Bjerringbro Idrætspark. Tidspunktet er fra 09.00 — 19.00, og på selve dagen vil man have mulighed for at stifte bekendtskab med virksomheder, brancheforeninger, politikere samt interesse- og miljøorganisationer. Målet med messen er at være Danmarks bedste messe inden for energieffektivitet, bæredygtighed og miljø.

 

Har du en virksomhed, der beskæftiger sig med salg af energibesparende og miljøvenlige løsninger, som eksempelvis pillefyr, solcelleanlæg eller andet, er der en oplagt mulighed for at medvirke, og samtidig gøre en god forretning.

Til selve messen bliver der fokuseret på alle aspekter inden for energi, og derfor har de også valgt at ændre navnet til Energi-Messen. Førhen var navnet Messen for Vedvarende Energi. Udstillere på messen, er forretninger, der arbejder med energieffektivitet, miljø og bæredygtighed. Det drejer sig om virksomheder, der arbejder med følgende områder:

  • Fødevarer
  • Byggeri
  • Landbrug
  • Transport
  • Energi

 

Hvis du arbejder for eller ejer en virksomhed, der operer inden for en eller flere af disse brancher, kan du altså med fordel købe en plads til eventet. I 2017 vil temaet for messen være ‘Samfundsøkonomisk bæredygtighed og miljø’. Selve messen består af to store indendørshaller med et udstillingsareal på 2000 kvadratmeter. Udendørs kan man udstille på 18.000 kvadratmeter. Der er altså rig mulighed for at fremvise sin forretning, hvis man køber en stand. Er man ikke på messen i forbindelse med sin forretning, vil man kunne opleve en masse forskellige, spændende projekter, stande og virksomheder.

Udover ovenstående er der én hal på 800 kvadratmeter, hvor der er plads til 475 siddende personer. Denne hal er oplagt til at afholde temamøder. Der er også et konferencerum samt tre mødelokaler.

Desuden vil der blive afholdt forskellige aktiviteter for børn og unge. Mere information herom vil blive offentliggjort senere. Disse aktiviteter vil egne sig til især folkeskoler, gymnasier samt andre uddannelsesinstitutioner.