Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Internettet er ved at eksplodere i spænding omkring den nye iPhone, som efter sigende skulle blive lanceret d. 7. september og allerede vil kunne forudbestilles d. 9. september.

Alt omkring Apple holdes oftest hemmeligt, indtil det ikke er muligt at holde det hemmeligt længere. Derfor er eventet i september ikke officielt bekræftet af Apple endnu. Folk venter i spænding på hvornår Apples direktør, Tim Cook, vil sende en officiel invitation ud om hvilke dato eventet vil finde sted i San Francisco.

Rygterne går på iPhone 7

Det er ingen hemmelighed, at tiden er inde for en ny iPhone. En aktiv og  altid velinformerede Twitter aktør, Evan Blass, har twettet,at fra den 9/9 vil det være muligt, at pre-order den nye iPhone. Det er endnu uvist om navnet på den kommende iPhone kommer til at være iPhone 7 eller iPhone 6SE, som de sidste år kaldte den dengang nye iPhone 6.

Hold dig opdateret på mobilnyheder

Hvis du ønsker at holder dig opdateret omkring mobilnyheder og seneste trends indenfor mobilmarkedet, er det hjemmesiden mobil.nu, som du skal holde øje med. Siden opdateres med test og guides af stort set alle smartphone vi kender til. I deres afsnit om tests og guides, findes utallige sammenligninger af af bl.a. kamera test på de forskellige smartphones. Netop kameraet er en vigtig faktor for mange mennesker, når de købet en ny telefon. Mange af telefonerne i dag kan stort set det samme. Et par ting som udskiller, er som tidligere nævnt kameraet, men også ting som, styresystem, processor, vandtæthed, og meget mere spiller en rolle.

Kort tid efter udgivelsen af den nye iPhone 7,  vil du kunne finde anbefalinger og test af den nye telefon. Samsung og Apple har oftest har et kamp om smartphone markedet, så en sammenligning af netop de 2 topmodeller fra henholdsvis Samsung og Apple, er yderst relevant når du skal ud og investere i ny smartphone.