Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tag til BabyBio i CinemaxX

BabyBio er et tiltag, der gør, at nybagte forældre har mulighed for at tage i biografen med deres børn. Man skal ikke snydes for en tur i biografen, selvom man lige har fået barn. Filmene i BabyBios program bliver vist med dæmpet lyd og lys, så der er mulighed for at have sin baby med i biografen. Der er også mulighed for at lade sin sovende baby blive udenfor salen i barnevognen, hvor der vil være personale til at holde øje med børnene. Til selve forestillingen vil der være rig mulighed for både bleskift samt opvarmning af sutteflasker, hvis dette skulle blive nødvendigt. Derudover får du også en gratis kop kaffe eller te, hvis dette skulle ønskes.

 

Aktuelle film

Når du tager i BabyBio, så er det for, at du selv kan se film. Det er altså ikke udelukkende børnefilm, der bliver vist, og det vil altså være muligt at se aktuelle film, som der også kører i biografen om aftenen. Der er selvfølgelig taget højde for, at der ikke vises film, som er uegnede for børn.

Ikke kun børnefilm

BabyBio finder sted den første onsdag i måneden kl. 10.30, og det foregår altså i CinemaxX-biograferne, som både ligger i Odense, København og Århus. Billetpriserne ligger som regel på mellem 75 – 95 kroner, alt afhængig af hvilken afdeling, du vælger. Der vil altså være rig mulighed for at få en afstressende oplevelse i løbet af eftermiddagen, hvis man trænger til det i den ellers stressende tilværelse, mange nybagte forældre lægger for dagen.