Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kom til messe om designermøbler og boliginspiration 

Er du interesseret i boligindretning, så bør du tage til boligmessen Formland i august. Messen har eksisteret i 32 år, og har igennem tiden samlet fagfolk og andre interesserede med en passion for design, interiør og andre boligelementer. Det er på denne messe, de ypperste personligheder indenfor designbranchen mødes, og du har nu mulighed for at deltage. Der vil være rig mulighed for at interagere og netværke med andre ligesindede, skabe spændende kontakter, handle og hente inspiration. Kort sagt, er det et slaraffenland, hvis du, ligesom rigtig mange andre danskere, er ramt af boligindretningsfeberen. Bliv opdateret på det nyeste fra designverdenen, og bliv klogere på design og interiør i verdensklasse.

Formland afholdes både i august og februar, og er et event, hvor du kan danne sig et overblik over nyheder, trends og tendenser indenfor boligindretning og, i særdeleshed, nordisk design, som det ser ud lige nu og i den nærmeste fremtid. De besøgende tæller mange forskellige nationaliteter, og det er rig mulighed for at komme hjem med nye kontakter i bagagen. Kom og mød ligesindede fra den nationale og internationale design- og interiørscene, så du kan få foden indenfor til nye leverandører og samarbejdspartnere. Lad dig inspirere og handl med både designere, eksperter, stylister og udstillere, som bl.a. danske Livingshop.dk , der allesammen er repræsenteret på messen.

Video fra Formland-messen i foråret

Hvor og hvornår?

Formland afholdes to gange om året; et vinter- og et sommerevent. Åbningstider og datoer kan ses herunder:

  • Torsdag den 18. august kl. 9:00 – 18:00
  • Fredag den 19. august kl. 9:00 – 18:00
  • Lørdag den 20. august kl. 9:00 – 18:00
  • Søndag den 21. august kl. 9:00 – 18:00

Der er altså rig mulighed for at kunne nå eventet, da det kører i hele fire dage. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at dukke op og få et friskt pust af det nyste indenfor boligverdenen.