Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hobbyarbejde som syning, strikning, hækling og lignende er begyndt at vinde utrolig meget frem inden for de senere år, og det er blevet uhyre populært at kaste sig over de gode gamle håndværksfærdigheder. Det er især blandt den yngre del af befolkningen, at stigningen i interessen er stort, hvilket blandt andet kan skyldes den tilbage-til-rødderne tendens vi ser i samfundet.

Allerup Strik, der er en garnforretning i det sydlige Odense som sælger garn online, mærker denne stigende interesse for eksempelvis strikning, og de er også med til at gøre interessen endnu større. De afholder nemlig flere arrangementer, hvor det er muligt at komme og finde ny inspiration fra andre der deler ens hobby, eller man kan komme og vise det frem, man har kreeret.

En af de arrangementer er Den Store Arbejdsdag, hvor man netop kan komme og se hvad andre har lavet, eller man kan vise sit eget frem. Hvis man ønsker at sælge sine kreationer, kan man leje et bord for 100 kroner, men hvis man bare kommer for at kigge, koster det ikke noget at deltage.

Det er en rigtig god måde at møde nye mennesker, der det ofte er let at komme i snak med nogen, der deler den samme hobby som en selv. Så hvis du gerne vil have nogle gode timer med andre der også er vilde med håndværk, så er dette en perfekt mulighed for det.

Arrangement: Den store Håndarbejdsdag

Dato: 10. juni

Sted: Allerup Strik, Allerup Bygade 52, 5220 Odense SØ