Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Venter der en rund fødselsdag lige om hjørnet, eller vil du bare gerne holde et brag af en fest i hjemlige omgivelser? Uanset hvad, så er det selvfølgelig vigtigt, at dit hjem det spiller, inden du skal byde dine gæster varmt velkommen. Og med følgende 3 gode tips, så kan du gøre dit hjem festklar på ingen tid.

Er dit hjem tilstrækkeligt opvarmet?

Hvis festen foregår inden døre, så er det vigtigt, at indeklimaet er behageligt for dine gæster. Det kan du blandt andet sørge for ved at holde rumtemperaturen på cirka 21° C. Er din varmekilde forældet? Så kan det være på tide med en udskiftning for at kunne opvarme rummet optimalt. Vil du læse mere om alternative varmekilder såsom gulvvarme, varmepumper og gasfyr? Så læs mere på bygoghus.dk – dit online byggemagasin.

Giv husets facade en overhaling

Facaden er det første dine gæster ser, når de ankommer til dit hjem. Derfor er det en god idé at give husfacaden en overhaling som noget af det første. Her er et par forslag, du kan lade dig inspirere af, når facaden skal fornyes:

  • Puds alle vinduerne.

  • Mal facaden, hvis den trænger.

  • Har du fliser i indkørslen, så kan en højtryksrens eller algebehandling gøre underværker.

Slip af med myrer og andre kryb

Døjer du med myrer indendørs eller i haven? Det kan være til stor gene, særligt hvis du skal holde fest. For at komme disse kryb til livs og bekæmpe dem, så kan det være nødvendigt at benytte myregift.

Her er nogle andre tips og tricks til, hvordan du kan holde myrerne på afstand:

  • Strø med kaffegrums, kanel eller peber.

  • Sørg for, at der ikke ligger madvarer fremme.

  • Har du lokaliseret myretuen, kan du strø salt i området omkring. Kogende vand ned i tuen har samme effekt.