Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er nok ikke nogen stor nyhed for særlig mange, at der er rigtig mange hunde i Sydeuropa, der lever under meget dårlige vilkår. Der er mange mange tusinde gadehunde, der lever et usselt liv, og ofte bliver de udsat for lidt af hvert. Det forventes at der alene i Grækenland er omkring en halv million vilde gadehunde og endnu flere katte. Det er naturligvis umuligt at redde alle sammen, men foreningen Græske Hunde gør hvad de kan.

Græske Hunde er en forening der arbejder for at gøre livet lidt bedre for de mange vilde gadehunde i Grækenland. Sammen med lokale frivillige fordrer de hunde, og steriliserer og kastrere i det omfang det er muligt. Det er en interesseorganisation og er blandt andet støttet af Essential Foods der sælger hundefoder og andre sponsorer der gør deres arbejde muligt.

En de andre ting som Græske Hunde gør, at at formidle adoption, så personer i Danmark har mulighed for at give en græsk hund et bedre liv herhjemme. Det kan være at en familie har forelsket sig i en hund på deres ferie, eller det kan være de bare gerne vil have en hund og derfor vil hjælpe en den har haft et hårdt liv.

Mega Træf

Den 28. maj 2017 er der så mega træf for alle der har adopteret en græsk hund. Her kan man mødes med andre, der har gjort det samme. Man kan udveksle historier, ligesom ens hunde naturligvis har mulighed for at snuse lidt til hinanden.

Det er ikke en traditionel hundeudstilling, hvor der uddeles en masse præmier ud fra stamtavler og lignende, men en dag hvor man kan mødes med en masse andre gode mennesker, der også har gjort en god gerning på et tidspunkt. Du kan læse mere på graeskehunde.dk om de nærmere detaljer.