Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange virksomheder afholder kurser flere gange om året og skal hver gang finde steder hvor det er muligt at afholde. Om det skal være med overnatning eller blot en enkelt dag, er hotellerne i Sinaturs portefølje et godt bud. Her i dette indlæg, vil du bliver gjort opmærksom på hvad kæden tilbyder af konference oplevelser, og hvad du kan forvente.

Sinatur er den perfekte samarbejdspartner til at danne rammer om jeres næste kursus konference, eller teambuilding event. Sinatur er en lang række hoteller beliggende i hele danmark. Hotelkæden består af 6 hoteller, som alle sammen er beliggende i flotte luksuriøse omgivelser. Når en konference bookes ved Sinatur, er alt inkluderet i prisen. Der betales ikke ekstra for AV-udstyr eller lignende. Som standard tilbyder hotelkæden 4 forskellige mødetyper: Dagsmøde, heldagsmøde, døgnmøde og 2 dages møder. Hvis ingen af de standardløsninger er det kunden søger, kan det enkelte hotel kontaktes og en skræddersyet aftale kan sætte i stand.

Bedre samarbejde og holdård?

På alle hotellerne tilbydes teambuilding konference, som har fokus på kommunikation og personlig udvikling. Sinatur tilbyder at skræddersy hele eventet, men du kan også nøjes med at booke opholdet og selv står for planlægningen af aktiviteterne.

Et par af mulighederne som hotellerne tilbyder til teambuilding:

  • Hop i kanoen eller kajakken, og lær balancens og koordineringens svære kunst. 
  • Tag på skattejagt, hvor der arbejder ud fra GPS-koordinater og håndholdte GPS-modtagere.
  • Prøv en ekspedition, hvor målet er at headhunte medlemmer fra hinanden. Lav den bedste plan, og løs opgaver, der stiller store krav om samarbejde.
  • Tag en aktivitetsdag med fokus på gode oplevelser, grin eller mentale og fysiske udfordringer. 
  • Fantastisk naturoplevelse, med lystfiskeri eller afslapning. Vi har gode muligheder for fangst. Efterfølgende kan I tilberede fisk over bål eller grill.
  • Prøv bueskydning, øksekast, lerdueskydning, ridning og kørsel med offroadere.

Book din næste konference her