Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Investordagen er højdepunktet for mange investor og mange der går op i formueforvaltning. På dagen har du mulighed for at blive klogere på dine investering og møde en lang række uvildige rådgivere, børsnoterede selskaber og finansielle udbydere. Arrangementet bliver afholdt i flere steder i landet, og hele to gange i København. Igen i år er det Dansk Aktionærforening, der står i spidsen for at stable det på benene.

Til selve eventet vil du, udover ovennævnte, kunne høre en lang række foredrag om den finansielle sektor, og tale med en lang række spændende mennesker. Herudover vil der være oplæg fra VIP-talere, topchefer og analytikere, der vil give deres bud på fremtidens bedste investeringer. Du vil blandt andet kunne møde topchefer fra FLSSmidth, DSV og Novozymes, som alle er specialister inden for hvert deres felt. Der er altså rig mulighed for at blive klogere på, hvordan man bedst muligt forvalter sine investeringer, om det skal være aktier, obligationer, EFT’er eller noget helt fjerde.

Gratis adgang!

I år har du mulighed for at komme gratis med til InvestorDagen, som medlem af Dansk Aktionærforening. Du har ovenikøbet mulighed for at tage 2 gæster gratis med.  Hvis du endnu ikke er medlem kan du oprette et prøvemedlemskab for blot 175 kr., og modtage 3 gratis billetter til arrangementet.

Derudover tilbyder diverse magasiner forskellige tiltag for at kunne deltage gratis. FinansNYT tilbød i 2016 en gratis kode, hvis du abonnerede på bladet. Det har ikke været muligt at finde information om de gør det igen i år.

Information om tid, pris og sted

Datoen for eventet finder sted d. 19. september i København. Eventet er tidligere i år afholdt i både Aarhus og København. Hvis du gik du glip af oplæg og debatter på InvestorDagen i Aarhus den 13. juni, eller blot vil du gerne gense højdepunkterne fra dagen.

Prisen for at deltage i eventet koster kr. 150,-, hvis du vel og mærket ikke har mulighed for at benytte en af de gratis muligheder. Hvis du spørgsmål eller hvis du er i tvivl om noget, så find mere info på hjemmesiden for arrangementet www.investordagen.dk.