Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi har under en måned til juleaften, og denne højtid er uden tvivl årets største event. Men hvad er det egentligt vi fejre? Det bliver beskrevet i følgende indlæg.

Julen er en højtid tid for kristne, og er en fejring af jesus fødsel. Selve fødselsdagen er sat til den 25. december, men i Danmark og mange andre lande foregår den primære fejring aftenen før, juleaften, d. 24 december. Grunden til dette er den gamle nordiske tidsregning, hvor man siger at dagen begynder ved solnedgang. Op til selve juleaften, kommer 4 søndage i advents, som er en forberedelse til selve juleaften. Dagen før juleaften, kaldes lillejuleaften, og bliver også afholdt i mange danskers hjem. Julen omfatter en lang rækker traditioner, som er meget forskelligt fra land til land. Der findes dog et par gennemgående traditioner, som f.eks. krybbespil, mistelten, juletræ og julegaver. Og netop julegaverne er for manges vedkommende en af de vigtigste ting ved julen.

Print din ønskeseddel, så du får julegaver

Op til jul holder et hav af butikker en masse events. I år ser det ud til at Black Friday, bliver den helt store vinder, hvad der angår juleshopping dagene. Der findes også mange andre dage op til jul, hvor butikkerne holder forskellige events. I de fleste børnefamilier er ønskesedlen en af de mest spændende ting ved julen. Mange børn bliver lært op med, at hvis der ikke skrives ønskeseddel, kommer julemanden ikke forbi med gaver. Ønskeseddel skal sendes til familie og venner så de i god tid kan få arrangeret julegaverne. Print eventuelt juleønskerne, på printeren. Et problem i mange hjem er at printeren er løber tør for blæk, og præcis når man endelig skal bruge printeren, manger den blæk. Sørg for at køb din blæk online, da der kan være mange penge at spare.

På den måde er du også forberedt til at printe julegaveønskerne, så børnene kan sende den til familien.