Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du afholde et event? Måske er det et led i din markedsføring? Hvis det ikke allerede er det, så bør det klart blive det. Når du alligevel bruger penge på at afholde et event, så er det nemlig oplagt at investere i markedsføring samtidig. Du kan lave en kommunikationsplan, så du er sikker på, at du får det ønskede budskab ud. Eventet er således en del af din samlede kommunikationsplan, så hele din markedsføring og kommunikation hænger sammen.

Sæt mål for din markedsføring

Du skal sætte nogle mål for, hvad du gerne vil have ud af din markedsføring. Når du ved, hvad du gerne vil have ud af din markedsføring, så kan du se på, hvad du skal gøre for at komme derhen. Hvis du ikke ved, hvad du gerne vil have ud af din markedsføring, så kan det ende med at du bruger en masse penge på noget, som i virkeligheden ikke har værdi for din virksomhed.

Hav en back-up plan

Når du markedsfører dit event og generelt, så skal du altid have en back-up plan. Du skal vide, hvad du vil gøre, hvis dine mål bliver nået. Et eksempel er hvis du har planlagt at køre 2 kampagner på Facebook af dit event i to forskellige tidsperioder. Efter første tidsperiode kan du se, at den første Facebook kampagne overhovedet ikke nåede det den skulle. Den gav ikke de konverteringer, som du havde sat mål for. Så skal du allerede overveje om du overhovedet skal køre anden kampagne. Du skal hvert fald som minimum lave nogle rettelser, så du ikke bruger dine penge på ingenting to gange i træk. Her skal du hele tiden være god til at se tilbage og analysere, hvad der gik galt. Det kan være svært, hvis man ikke er vant til det. Hvis du har brug for hjælp til en strategi for din kommunikation, så kan du få det her.