Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Anbefaling: Tag til Mobile Congress World-messen i 2017

Næsten alle mennesker har en mobiltelefon, og deres indflydelse er enorm. Efter smartphonens indtog har man alt, hvad man skal bruge, lige i lommen. Kamera, kalender, telefon, computer, kort og sådan kan man blive ved. Listen er næsten uendelig – og den bliver hele tiden udvidet. Derfor må Mobile Congress World-messen også være noget, som de fleste mennesker er interesseret i. Her bliver sløret nemlig løftet for fremtidens mobiltelefoner, og det er verdens største event af sin slags. Eventet foregår i Barcelona, Spanien, og tiltrækker hvert år mange tusinde mennesker fra mobilbranchen og andre interesserede. Det er noget, der påvirker os alle, og derfor får arrangementet også en enorm mediebevågenhed.

Et af de største techevents i verden

Mobile World Congress er en enorm begivenhed, og er den største af sin slags i hele verden. Hvert år bliver afslører de største aktører i branchen produktnyheder, der er med til at danne rammerne om fremtidens teknologi. Af samme grund får messen en masse opmærksomhed fra forskellige teknologimedier fra hele verden. Er man interesseret i at deltage i eventet, så skal man klikke sig ind på mobileworldcongress.com, hvor man kan melde sig til. Det er dog udelukkende et event for branchefolk, så du skal på den ene eller anden måde være tilknyttet telebranchen, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at deltage. Fra Danmark har Telepristjek.dk, som er en onlineservice, hvor man kan sammenlign mobilabonnementer og læse nyheder fra mobilverdenen, været repræsenteret de seneste par år. Der er altså rig mulighed for at læse danske nyheder, reportager, m.m., hvis man ikke selv har mulighed for at deltage.

Dato og sted

Eventet finder sted d. 22. – 25. februar, 2017, i Barcelona, Spanien, men det er, som tidligere skrevet, udelukkende for branchefolk. Der vil dog være rig mulighed for at følge arrangementet hjemmefra, da alle medier, der beskæftiger sig med mobilnyheder, med respekt for sig selv, dækker messen. Derudover vil der også være rig mulighed for at livestreame eventet.