Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du selv husdyr, eller elsker du bare de små nuttede kræ? Så bør du overveje at tage til NutriFair.dk. Messen debuterede i 2012, og det var altså første gang, at dørene blev slået op for denne specialmesse, der primært fokuserer på indendørs mekanisering, foder og dyrevelfærd til landbrugsproduktion. Det er en messe, der er målrettet professionelle fagfolk samt folk, der generelt er interesseret i dette område. Er man fagmand, er der garanti for, at man møder de helt rigtige forretningsforbindelser. Generelt er de besøgende, folk der træffer beslutninger på virksomhedernes vegne, men også nøglepersoner fra landbrugsbranchen, hvis formål med at møde op, er at skabe nye forretningsforbindelser.

 

Aktuel viden er på dagsordenen, og er det der er hele omdrejningspunktet for messen, der byder på traditionelle stande samt et stærkt og aktuelt konferenceprogram. Her kan man se foredrag omkring faktuelle emner. Du kan altså blive klogere på branchen og den aktuelle viden omkring de forskellige emner, der berøres. NutriFair afvikles af MESSE C, som ligger i Fredericia, samt en messekomité, der består af en række markante personligheder samt aktører inden for branchen.

Der vil være forskellige virksomheder repræsenteret. Både med stande, men også som foredragsholdere. Alt fra producenter af kattemad og hundemad til producenter af mælkeprodukter. Der vil altså være rig mulighed for at blive klogere på branchen generelt — uanset om du kommer for at skabe forretningsforbindelser, eller om du blot er interesseret.

 

Hvor og hvornår finder messen sted?

Er du interesseret i at besøge messen, så skal du rydde din kalender enten d. 18. eller 19. januar 2017, hvor den afholdes. Det er henholdsvis en onsdag og torsdag, og messen finder sted i tidsrummet fra 09.00 — 17.00, så der er rig mulighed for at besøge messen, hvis man er interesseret i det. Hvis du er interesseret i at have en stand på messen, så skal du tage kontakt via kontaktformularen på hjemmesiden.