Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Fang Pokémons med Pokémon GO

Det er 20 år siden, at Pokémon, der er en forkortelse for Pocket Monsters, første gang så dagens lys, og sidenhen har popularitetskurven haft sine op- og nedsving, men de seneste år, har man ikke hørt ret meget fra det japanske animeunivers. Det er dog slut nu, for efter lanceringen af det nye Pokémon Go spil, som blandet augmented reality med det klassiske Pokémon-univers, og det betyder altså, at du ved at anvende din smartphone kan finde Pokémons rundt omkring i verden.

 

Deltag i Pokémon GO fælles walk

Hvis du er interesseret i at komme ud og fange Pokémons sammen med en masse andre mennesker, så er fænomenet ‘Pokémon Walks’ måske noget for dig. Det fungerer således, folk mødes og går rundt i byen for at finde Pokémons i samlet flok. Arrangementerne bliver afholdt både i Odense og København, og du kan finde dem ved sat søge på Pokémon walks efterfulgt af det bynavn, du ønsker at deltage i.

Det bliver spændende at følge denne udvikling, da det er sjældent et spil har fået så stor hype på så kort tid. I slutningen af halvfemserne var den sidste Pokémon-bølge på sit højeste, og det kan sagtens tænke sig kommer til at ske igen. Det må tiden vise.