Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Events findes i mange forskellige former og størrelser, og det er meget forskelligt hvilke events forskellige virksomheder vælger at afholde. Dagligvarebutikker afholder fødselsdage, hvilket ofte kendetegnes ved gode tilbud på forskellige produkter. Større virksomheder afholder messer og konferencer som ofte inkluderer præsentationer af nye produkter og netværksmøder imellem virksomheder. Kommuner afholder mange forskellige events, og her er der fx tale om koncerter, festivaler, markeder osv. Men uanset hvem der inviterer og hvad de inviterer til, så skal alle events have deltagende, og det er ikke altid nemt. Derfor skal udføres flere effektive former for marketing, hvis man ønsker at ens event bliver en succes.

Benyt de sociale medier

De fleste af os kender til begivenhedsinvitationer på Facebook. Vi bruger dem selv, og flere virksomheder bruger dem også til at skabe opmærksomhed omkring deres events. Med Facebookbegivenheder er det også nemt at målrette invitationerne mod lige netop ens egen målgruppe. Det er dog ikke alle events som får det meste ud af de sociale medier.

Gør pressen interesseret

Når man gerne vil skabe opmærksomhed omkring sin event, så kan det altid betale sig at opfinde en nyhedsvinkel. På den måde bliver pressen interesseret, og derved bliver ens event markedsført gratis i medierne. Flere events som fx festivaler er nyhedsværdige i sig selv, imens andre events kræver lidt fantasi.

God gammeldags telemarketing

De fleste af os kender telemarketing som de irriterende telefonsælgere som bliver ved med at ringe og som har en enormt flabet attitude. Sådan behøver det dog ikke være, og telemarketing kan effektivt bruges til at skabe opmærksomhed omkring events. Læs mere her.

Køb reklameplads  

I takt med at der hele tiden kommer nye medieplatforme, kommer der også nye steder hvorpå annoncer kan finde sted. I dag kan vi ikke foretage os meget, uden vi bliver udsat for reklamer og annoncer. Dette skal udnyttes til at skabe opmærksomhed omkring ens events.