Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal I holde firmafest? Og mangler I inspiration til, hvordan og hvorledes det skal foregå? Så kan du læse med her for at få tips og tricks til, hvad I kan gøre. Det vigtigste ved en firmafest er, at hele personalet har lyst til at deltage. Det er altid sjovest, hvis der er mange som deltager. Jo flere jo bedre. Uanset om man holder det i et partytelt som dette i haven hos chefen eller på en restaurant i byen. Derfor handler det om at arrangere en fest, som alle gerne vil være en del af. Det kan

1 Sørg for transport

Når man skal have hele personalet med, så handler det om at gøre det så nemt som muligt at deltage. På den måde er der ikke nogen dårlige undskyldninger til, hvorfor man ikke skal med. Det gør I ved at sørge for, at der er transport til og fra lokationen, hvor I holder festen. Hvis I er en stor virksomhed, så er der typisk ikke plads til jer på nærliggende lokationer, så derfor er I nød til at holde det en smule væk. Derfor skal I sørge for transport. I kan også sørge for, at personalet har overnatningsmuligheder der hvor I er, afhængig af, hvor I vælger at afholde det. 

2 Underholdning

I skal ikke afsløre jeres underholdning, det må gerne være en overraskelse. Derimod må I gerne tease en smule om, at de godt kan glæde sig, da der er sat noget stort i gang. På den måde vil personalet gerne tilmelde sig for ikke at gå glip af noget. 

3 Maden 

Sørg for at der er lækker mad i vente til personalet. Det er altid noget, som virkelig kan lokke folk til. Det kan være en 3-retters menu, det kan være buffet af en art eller andet lækkert. Det vigtigste er, at der er noget for enhver smag. Husk at der kan være nogle på arbejdspladsen, som der skal tages hensyn til. Det kan være der er nogen som har gluten-, laktose-, fiskeallergi eller noget helt fjerde. Det kan også være, at der er nogle som af religiøse årsager ikke spiser svinekød eller andet. Sørg derfor for at der er noget til alle, så alle føler sig velkomne.