Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I Norge kan de mange ting. De er gode til grøn energi, smuk natur og så har de virkelig styr på at forberede og afholde messer om alverdens ting. Vi sætter fokus på en af nordens største indretningsmesser – nemlig boligmessen i Norge. 

Den mest inspirerende boligmesse afholdes lige nu rundt omkring i Norge. Med et roadshow af rang taler boligmessen rundt i byer som Ålesund, Bergen, Oslo, Stavanger og mange andre skønne norske perler af en by, finder du den bedste boligmesse i skandinavien.

Ved lækre butiksdiske vil diverse sælgere fra alverdens producenter stå klar til at betjene dig og dine behov. Hallen vil indeholde ufatteligt mange boder med alverdens produkter.

Oplev mange spændende indslag

Når man møder op på messen kan man deltage i konkurrencen om at blive messens handygirl. Fire norske jenter, som møder op ved foredragssiden, bliver udvalgt til at deltage i konkurrencen om værktøj fra Bosch. Og så er det konkurrencen også sjov, da Otto har sat en række spændende aktiviteter og forhindringer.

Norges svar på Bonderøven, Rolige Otto Robsahm, er vært ved mange af de events, som løber af stablen, og han vil stå klar til at udfordre de mange paneldeltagere, som står klar til at svar på spørgsmål og dele ud af deres erfaringer og læringer.

Generelt vil der være rigtig mange spændende indslag og du kommer ikke derfra uden at have gjort et godt køb.

Også sjovt for de små

For de små blandt deltagerne er der virkelig også et spændende program. En vildt udfordrende hoppeborg er placeret centralt i messehallen, der er mulighed for at tegne og lege med klodser. Man kan få malet ansigtet i alverdens motiver. Når dagen har været lang og opslidende har man også opsat en skøn minibiograf. Hele parken er naturligvis under intens overvågning af flinke voksne mennesker. Det koster kun 50 kr at få passet børnene op mens du samler inspiration ved messens mange stande.

For mere information kan du kontakte:

Heidi Janett Lindahl

Teknisk ansvarlig