Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommerevent for virksomheder

Sommeren er for alvor over os, og det betyder (for de fleste af os…), at det er tid til at trække sig tilbage for arbejdet i tre uger, for at nyde sommeren, slappe af, være på stranden, grille og hvad man ellers kan finde på. Det betyder for mange også, at man skal være væk fra sine kollegaer, og derfor anbefaler vi, at man tager til sommerfest, der arrangeres af Grunk Event, der er et eventbureau, der afholder events for virksomheder.

Sommerfesten er en årlig, tilbagevendende begivenhed, som rigtig mange glæder sig til hvert år, og for mange virksomheder, er det en tradition, at man skal afsted. Dette skyldes ikke mindst, den intime stemning, der er kendetegnende ved eventet, for selvom store artister som Nabiha, Søren Sko og Barbara Moleko kommer og underholder, så er der kun plads til 350 mennesker, hvilket betyder, at der ikke er overfyldt, og at man kan hygge sig i fred og ro med sine kollegaer – og netværke, hvis man har lyst til at lære andre mennesker at kende.

Når førnævnte artister ikke optræder, sørger Grunk Events egen DJ for den opløftende underlægningsmusik. Udover underholdningen, får I serveret smørrebrød fra Danmarks bedste smørrebrødskøkken, så man kan få stillet sulten. Alle sidder overdækket i tilfælde af regn p ådagen.

Hvornår afholdes eventet?

Eventet bliver afholdt hvert år, og er for mange virksomheder en tradition, man ikke må gå glip af. Grundet den stigende popularitet, bliver eventet afholdt hele fire gange; d. 27. maj, d. 3. juni, d. 26. august og d. 2. september. Det betyder altså, at der er rig mulighed for at deltage, selvom der er nogle, der ikke kan på en enkelt af datoerne. Grunden til, at der afholdes hele fire arrangementer, er, at folkene bag ikke ønsker at gå på kompromis og skabe ét stort event, da det både vil udelukke nogle fra at deltage, hvis de ikke kan på den dag, men det medvirker også til, at den intime stemning bliver bibeholdt, hvilket er noget af det, eventet roses mest for.

Hvor foregår sommerfesten?

Alle datoer bliver eventet afholdt i M.G. Petersens Familiehave på Frederiksberg, hvilket altså betyder, at eventet bliver afholdt i København. Er man ikke fra København, så vil man kunne arrangere en tur dertil, hvilket garanteret også kan være hyggeligt. Selve haven har en lang og stolt tradition, idét den blev grundlagt helt tilbage i 1858, hvor de første bevillingshaver var Mads. G. Petersen, der også har lagt navn til stedet. Som supplement til sin pension, fik Petersen kongelig tilladelse til at servere forfriskninger og mad for dem, der besøgte haven.

Der er altså lagt i ovnen til en spændende dag med gode kollegaer, sommermusik, appetitvækkende mad og lækre forfriskninger, som dér skal til ved enhver sommerfest – og lidt mere. Husk, at tilmelde jer i god tid, da der, som tidligere skrevet, er begrænsede pladser. Prisen for eventet er 1099,- kr. / person ekskl. moms. Billetterne skal reserveres til mindst 10 personer, ellers koster det 100,- kr. pr. reservation.