Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Covid 19 fylder langt fra så meget, som den gjorde for en måned siden. Danmark er ved at åbne op, og samfundet bliver mere og mere normaliseret. Alligevel er der stadig utrolig mange ubekendte omkring fremtiden og resten af året.

De store festivaler, der så småt skulle til at begynde nu, er aflyst og alle ting der involverer mere end 500 er med sikkerhed aflyst resten af sommeren. Hvordan forsamlingsforbuddet kommer til at udvikle sig, vides endnu ikke med sikkerhed. I skrivende stund er det 10 personer, men det forventes at det udvides til mellem 30 og 50 om ganske få uger. Men hvornår det helt forsvinder er meget uvist.

En af de ting som derfor også er uvist i mange store virksomheder, er hvordan julefrokosten kommer til at forløbe i år. Det kan lyde som en ting der er meget langt ude i fremtiden, men på dette tidspunk af året, er der mange af de største virksomheder, der allerede normalt ville have haft styr på firmajulefrokosten. Dette er af gode grunde ikke tilfældet i år, da ingen ved hvordan reglerne bliver på det givne tidspunkt.

Det er problematisk på samme måde som de aflyste festivaler. Der er nemlig mange, der er afhængige af disse julefrokoster. Udover at der naturligvis er en række af arrangører, så er der også alle hotellerne og restauranterne der plejer at lave en stor del af deres forretning her. Derudover der alle dem der udlejer sceneudstyr og naturligvis de musikere, der skulle spille til festerne.

Der er med andre ord mange der venter i spænding på, hvad regeringerne melder ud næste gang.