Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange selskaber arrangere store events i forbindelse med lanceringen af iPhone 8 og iPhone X. Iphone 8 kan allerede bestilles fra den 15. september i Danmark og er klar til levering den 22. september. Den kommer til at kunne findes i en 64 GB version og får en pris på 6.199 kroner, mens versionen med 256 GB får en pris på 7.099 kroner. iPhone 8 Plus starter ved 7.099 kroner for 64 GB udgaven, mens den store med 256 GB har en pris på 8.499 kroner. Halvanden måned efter, er iPhone X, som kommer til at findes i en 64GB til 8.899 kr. og den store model på 256GB til 10.249 kr. Det er altså den hidtil dyreste iPhone på markedet. Mere præcist kan den bestilles fra 27. oktober og er klar til levering den 3. november.

Dog er der meget der tyder på, at iPhone-fans venter på den kommende iPhone X i stedet for at kaste sig over iPhone 8 eller 8 plus.
Normalt når en ny  iPhone bliver lanceret, bliver der sat en forudbestillingsdato. Klokken 12 midnat lokal tid på denne dato vælter bestillingerne ind, og leveringstiderne bliver længere og længere, efterhånden som oplagene bliver forudbestilt. Mange gange ender folk med at skulle vente op til en måned på at få deres iPhone, hvis de ikke er hurtige. Ikke så overraskende er det ikke sådan i år.
Da det globale iPhone 8-forsalg begyndte i fredags (15/9-17), var der ikke lige så meget run på som der plejer. I skrivende stund kan man i Københavnsområdet få leveret en iPhone mellem fire og elleve dage efter, den officielt er kommet i butikkerne hvilket sker på fredag d. 22/9-17.

Hvis du er en af dem som har besluttet dig for at købe den nye iPhone og nyt abonnement, kan det være en god idé at lægge flere af jeres elektronikudgifter sammen. Før i gør dette, ville er det en god idé at gennemsøge internettet for at finde billigste bredbånd, billigst tv og ikke mindst billigeste mobiltelefoni. På den måde har du noget og forhandle med og er ret godt stillet over for salgsassistenten og skal købe din nye telefon.