Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står i som virksomhed overfor at skulle afholde et større arrangement eller event i form at en konference eller et større møde, er der en del ting man skal tænke over. Der er mange virksomheder, der vil have en tendens til at tænke meget i, hvad indholdet på konferencen eller mødet er. Der er derfor mange, der vil bruge deres krudt på at planlægge det hele ned til mindste detalje om, hvem der skal tale, hvad der skal siges, hvad der skal foregå, hvordan det skal foregå.

Derfor er det ligeledes mange der har en tendens til at glemme eller i hvert fald ikke prioriterer rammerne højt nok. Det kan dog være en rigtig god ide, at dette fylder lidt mere i bevidstheden, når man skal planlægge en konference eller et kursus. Indholdet skal naturligvis være i orden, men hvis man gerne vil have at deltagerne husker det i lidt længere tid, kan det være god logik, at det rent faktisk er værd at huske. Så udover at indholdet og det faglige naturligvis skal være i orden, så er det en klogt at have rammer, som man også husker på, om som er rare at være i.

Gode omgivelser giver gode møder

På konferencecenteret Hindsgavl Slot, der udover at være et slot og en restaurant, også tilbyder konferencelokaler til enhver anledning. De  indbydende store rum, gør sig nemlig rigtig godt, og langt bedre end de almindelige mødelokaler, man kan støde på rundt omkring i landet. Samtidig er de udendørs rammer perfekte til pauser, og når der lige skal strækkes ben, hvor man kan gå rundt i den store have der omkranser området. Udover en helt enestående natur, der er omkring slottet, findes der også en populær dyrepark, hvor dådyr og andet vildt går omkring. Hindsgavl Slot er er uden tvivl et besøg værd og en oplagt destination til jeres næste event