Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kom tættere på dine kollegaer med gastronomisk teambuilding

Der findes rigtig mange forskellige måder, man kan lære sine kollegaer bedre at kende på. Og det er vigtigt for en arbejdsplads, at medarbejderne fungerer godt samme. Det styrker både arbejdsmoralen, men gør også, at man arbejder bedre sammen i teams, hvilket er noget, der er en fordel de fleste steder. Derfor er teambuilding også et fænomen, der hele tiden bliver mere og mere populære, og der er rigtig mange forskellige tilbud at finde, hvis man undersøger sagen lidt. Et af de mere interessante tilbud, kommer fra Event Republic, der skiller sig ud fra andre event firmaer ift. deres tilgang til at arrangere events og konferencer for virksomheder med anderledes fokusområder.

Gastronomisk teambuilding er et anderledes alternativ til den klassiske teambuilding.

Event Republic

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Langt fra de klassiske teambuilding-events

Den typiske form for teambuilding, som de fleste kender til, kan ofte få folk til at føle sig utilpasse, og derfor er der mange, der ikke ønsker at deltage. Gastronomisk teambuilding er i dette henseende et friskt pust, der har stor succesrate ift. deltagere og engagement. De fleste synes både, at det er sjovt og lærerigt at tilberede mad. Man får nemlig både en sjov oplevelse, der gør en klogere på noget, som alle beskæftiger sig med; mad. Samtidig lærer man sine kollegaer bedre at kende, idét man laver noget sammen, som ikke er arbejdsrelateret.

Kurset bliver afholde af Event Republic, der er kendt for at skrue nogle rigtig gode events sammen af høj kvalitet. Det bliver der også her. Juniorverdensmesteren indenfor desserter, Thomas Parry, vil være jeres underviser, og han har et imponerende CV bag sig. Han arbejdede blandt andet på The Fat Duck i England i 2007, der dengang var kåret som verdens bedste 3-stjernede restaurant af Michelin-guiden.

 

Eventet tager udgangspunkt i hverdagsmad

Dette teambuilding-event tager udgangspunkt i mad, som vi serverer i hverdagen. Hvordan gøres det bedre? Hvilke råvarer, skal vi bruge? Det er ikke meningen, at deltagerne skal blive mesterkokke, der kan tilberede en 7-retters menu á la fransk cuisine for sine gæster, men derimod, at man får lidt mere appetit på at gå i krig med de retter, der kræver en smule mere forberedelse og tilberedning end den traditionelle hverdagsmad – og at deltagerne generelt, synes, at det er sjovt at prøve. Det handler primært om smagssammensætninger, og det er egentlig meget essentielt, da det er dét, der danner grundlag for at være en dygtig kok. Det kræver mange år, at blive verdensmester i madlavning, og derfor er formålet egentlig bare at vække folks interesse, lære om ingredienser og smag, og hygge sig i hinandens selskab.

Intet måltid uden god vin. Selvfølgelig, er der vin til maden, og også her vil der være noget at lære. For samtidig med, at I får lov at smage på forskellige vine, vil der også være en vinekspert til stede, som vil fortælle jer lidt om de forskellige vine, der bliver smagt på. Dette er altså en sjov og anderledes tilgang til teambuilding, hvor der rent faktisk bliver undervist i noget, der er i de flestes interesse, og som man kan bruge efterfølgende. Samtidig er der vel ikke noget som dét at tilberede et godt måltid mad i fællesskab, der kan rykke folk tættere på hinanden.

 

Hvor og hvornår?

Som noget lidt atypisk her på siden, er der ikke nogen egentlig dato eller et sted for dette event. Det kan foregå præcis dér, hvor I ønsker det – og når I ønsker det. Der er altså rig mulighed for fleksibilitet, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage i eventet, hvis I har lyst til at blive rykket tættere sammen på arbejdspladsen.