Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rejser du ikke til Mallorca i ferien, kan du stadig…

…nå at få lidt af feriestemning på den store rejsemesse, ‘Rejsemessen for Kvalitetsrejser’ kommer til Øksnehallen i oktober. Her vil du kunne møde en masse rejsebureauer, blandt andre Bravo Tours, hvor du vil kunne få hjælp til at sammensætte din drømmerejse. Se mere her, hvis det er noget, du synes, lyder interessant. Rejsemessen bliver i år afholdt for 13. gang. Siden eventet startede, har det oplevet stigende interesse fra rejseglademennesker, hvorfor den igen bliver en realitet i år. Faktisk var messen så stor en succes, at der var hele 16.340 mennesker, der lagde vejen forbi Øksnehallen sidste år. Så selvom sommeren officielt er ovre, vil du altså stadig kunne få et skud solskin til oktober, hvor messen afholdes igen i år.

En weekend med rejsefeber

‘Lider’ du også af rejsefeber? Så er der ingen undskyldning for ikke at aflægge messen et visit. Du vil blandt andet kunne finde en masse stande, hvor både større og mindre rejsebureauer står klar med skarpe tilbud, som du ikke vil kunne finde andre steder. Samtidig kan du skræddersy din rejse, så den passer præcis til dine feriedrømme. Du vil kunne få gode råd til, hvordan man bedst muligt planlægger og organiserer sin rejse, samt vejledning i at finde de billigste priser. Der vil med andre ord være guf for enhver rejseentusiast. Uanset, om man nåede ferien i sommeren eller ej – eller måske bare higer efter lidt feriestemning til efteråret.

Udover ovenstående tiltag, vil der i løbet af weekenden blive afholdt en masse spændende og inspirerende foredrag omkring det at rejse og holde ferie i udlandet. Det er en weekend med fokus på kvalitetsrejser. Lyder det spændende? Så bør du allerede nu skrive det i din kalender, så du husker det.

Hvor og hvornår afholdes eventet?

Eventet bliver afholdt i oktober, nærmere betegnet lørdag, d. 22. oktober og søndag, d. 23. oktober. Begge dage fra 10.00 – 17.00. Eventet finder sted i Øksnehallen i København. Hvis du ikke er bekendt med stedet, så ligger det nær ved Istedgade, hvor indkørslen til hallen også befinder sig. Kommer du langvejs fra eller har du ikke mulighed for at komme til fods eller i bil, så tag bussen til Københavns Hovedbanegård, hvor Øksnehallen ligger i gåafstand fra.

Stemningsvideo fra rejsemessen sidste år