Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du med, når Danmarks hurtigste bil kåres? Der er endnu engang lagt i ovnen til den vildeste weekend med masser af fest, hurtige biler og god stemning, og denne gang kommer det til at foregå i Padborg. Børn til og med 12 år har gratis adgang, hvis de følges med en voksen, der har købt billet. En partoutbillet koster 849 kr., en billet fra lørdag – søndag koster 650 kr., en endagsbillet til søndag koster 250 kr. Der er altså rig mulighed for at få en billet, der passer lige til ens behov. Desuden er det muligt at få adgang til campingpladsen med både bil og campingvogn, hvilket koster henholdsvist 200 kr. og 150 kr. Der kræver dog, at man har kørekort til bil.

Er du interesseret i at deltage, kan billetter købes på Danmarkshurtigstebil.dk. Eventet vil finde sted i weekenden — fra fredag d. 3 til søndag d. 5. juni i Padborg Park. Det er altså stadig muligt at købe billetter til Danmarks fedeste event for bil- og fartentusiaster.

 

Hvad er Danmarks Hurtigste Bil?

Danmarks Hurtigste Bil (DHB) er en dansk bilfestival, der er blevet afholdt siden 1998. Den har siden starten været afholdt på Flyvestation Vandels arealer, men i år bliver den altså afholdt i Padborg Park. I starten blev den afholde på den nedlagte flyvestation i Vandel, hvor der var muligt at anvende landingsbanen til løb og andre konkurrencer. I 2015 havde festivalen 15.000 besøgende gæster på én weekend.

I 2016 opstod der dog uoverensstemmelser mellem ejeren af Flyvestation Vandel og arrangørerne af Danmarks Hurtigste Bil ikke kunne blive enige om pris samt vilkår for at udarbejde en ny kontrakt. Derfor bliver festivalen afholdt på Padborg Plads i år.

 

Derudover er DHB kendt for deres mange fester, hvorfor unge mennesker flokkes til festivalen. Der vil også være adskillige udstillinger, gratis tribunepladser og meget andet. Der er altså lagt i ovnen til en helt speciel weekend, der samler en masse festglade mennesker med en fællesinteresse for biler.

 

Dato: 3. – 5. juni 2016

Sted: Padborg Park, Flyvepladsen 10, 6330 Padborg